Učitavanje...

Naše usluge

Profesionalna rješenja i savjetodavne usluge

Web dizajn

Proces dizajniranja uvijek počinje sa snažnom vizijom koja pokreće cijeli projekt. Mi unutar E-scapea, mjerimo dizajn prema tome kako funkcionira, a ne samo prema vizualnom izgledu.

Uspostavili smo funkcionalan process web dizajniranja kako bismo osigurali da svaka web lokaciju koju izrađujemo ispunjava svoje ciljeve. Sve započinje istraživanjem ciljanog tržišta i definiranjem ključnih ciljeva stranice.

Izrađujemo grubu viziju dizajna kako bismo prezentirali koncept koji nam ujedno služi kao temelj za povratnu informaciju sa vaše strane.

Ova vizija se zatim razvija u potpuno dizajniranu web stranicu koja ide na reviziju klijentu te finalno kodiranje.

Web programiranje

Uspješni razvoj mora biti prilagođen dobrom UX dizajnu. Naši programeri rade zajedno sa našim projektnim timom kako bi vaše internet lokacije funkcionirale dobro i ispunjavale viziju dizajna.

Trendovi na internetu se mjenjaju vrlo brzo i stoga naš razvojni tim konstantno prati i usavršava svoja znanja. Svi naši programeri rade zajedno kako bi se osigurala najbolja praksa i trenutne tehnologije.

Razvojni programeri koriste html5 i css3, te imaju značajno znanje u svezi SEO optimizacije. Kodiramo uglavnom u PHP-u, te koristimo profesionalne CMS sustave za upravljanje sadržajem koji su maksimalno fleksibilni, proširivi i prilagodljivi potrebama klijenata

Ključni aspekt svakog projekta je postavljanje CMS sustava za samostalno upravljanje na način da je nova web lokacija jednostavna za daljnje upravljanje.

Web hosting

Kako bismo pružili profesionalnu i potpunu uslugu našim klijentima, možemo vam ponuditi registraciju domene, pouzdane web hosting usluge i optimalna rješenja koja će odgovarati svim vašim potrebama.

Iako su naši poslužitelji iznimno robusni i pouzdani, te je njihova rad dobro nadziran, pružamo vam i 24/7 tehničku podršku.

Na našim poslužiteljima instaliran je cPanel sa kojim možete jednostavno upravljati svojim računom putem web sučelja i većinom standardnih opcija (Fantastico, svakodnevni backup, PHP verzije,...).

Za pakete prilagođene vašim potrebama slobodno nas kontaktirajte i predložiti ćemo vam optimalna rješenja po vrlo konkurentnim cijenama.

Brending

Digitalno iskustvo se značajno oslanja na brend koji savršeno odgovara vašoj ciljanoj publici. Slika koju predstavljate ključna je za nastavak napredovanja unutar odabranog tržišta.

Radimo uz vas, upoznajemo vaše tržište, bazu kupaca i ono što pokreće vaše poslovanje.

Uspješno brendiranje i prisutnost kreće iz dobro planirane strategije. Koristeći čist i dosljedan dizajn, pomoći ćemo vam da vaše ideje postanu stvarnost.

Izgradnja brenda nije samo stvaranje logotipa. U dobu društvenih mreža, lajkova i tweetova, koristimo dobar dizajn kako bismo podignuli ideju na višu razinu.

Planiranjem i strateškim promišljanjem osigurati ćemo da krajnji rezultat uistinu definira vas i vaše poslovanje.

E-commerce

Jasno je da sve više tvrtki temelji prodaju svojih proizvoda putem Interneta ili kao dodatni izvor prihoda te načina naplate.

Bez obzira koji su vaši zahtjevi po pitanju e-commercea, možemo vam pomoći. Uspješno smo koristili brojne različite platforme, uključujući Prestashop i WooCommerce, te vam možemo preporučiti sustav koji najbolje odgovara vašim zahtjevima. Svaka od tih platformi sadrži puno funkcionalnosti koja online trgovcima daje kompletno upravljanje stranicama.

Pomoću ugrađenih alata za izvještaje i praćenje, možete jednostavno analizirati ponašanje svojih klijenata, te zatim optimizirati web lokaciju radi postizanja što boljih rezultata.

U suradnji sa vama razviti ćemo vašu tvrtku ili djelatnost na temelju tih saznanja, te osigurati vam uspješno zadovoljavanje inicijalnih ciljeva.

SEO optimizacija

Glavni čimbenik u tome da li je web lokacija dobro rangirana na pretraživačima leži u činjenici na koji način stranica strukturirana i prilagođena SEO algoritmima.

Dizajneri i programeri unutar E-scapea su eksperti u svezi SEO optimizacije.

Uvijek raspravljamo o važnosti SEO optimizacije te dajemo preporuke temeljene na potrebama naših klijenata. Sve naše web stranice su izgrađene na način koji omogućava uspješno indeksiranje stranica.

Kao dio naših usluga možemo vam pružiti SEO/CRO optimizaciju, te PPC oglašavanje.

Zainteresirani ste za rad s nama?

Pristupačni smo i prijateljski nastrojeni stoga slobodno nam se obratite. Veselimo se razgovoru sa vama!